Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ

Οι εκδηλώσεις που γίνονται στο ΟΑΚΑ μπορεί να μην είναι πολλές, πάντα όμως είναι ξεχωριστές και συγκεντρώνουν  πλήθος κόσμου από όλη την Αττική. Το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα  περιλαμβάνει πανδαισία χρωμάτων, πολύ χορό και φυσικά μουσική! 

Το ξεκίνημα γίνεται το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου με το πιο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας, το Colour Day Festival που επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ. DJ’s, Performers και Live acts θα διασκεδάσουν τους συμμετέχοντες, όσο αυτοί θα επιδίδονται σε ρίψεις και μπουγέλα χρωμάτων.

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου, τη σκυτάλη παίρνουν οι Πυξ Λαξ που επιστρέφουν στο Ολυμπιακό Στάδιο για να γιορτάσουν μαζί μας τα 30 χρόνια του συγκροτήματος. Μια επετειακή συναυλία που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους φαν της μπάντας που έχει αφήσει εποχή στην Ελλάδα.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου έρχεται η Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Μια εκδήλωση με δωρεάν είσοδο που διαρκεί μια ολόκληρη μέρα με πολλές συναυλίες από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Κέφι, χορός, μουσική και πολλά χαμόγελα την έχουν κάνει θεσμό, εδώ και 12 χρόνια.